Paleo fašírky so slnečnivovými cestovinami

Jednoduchý spôsob príjmu zeleniny, bez toho aby ju deti videli. Alebo ak sa snažíte zvýšiť príjem zeleniny.
Ingrediencie:
1 kg mastného bravčového pliecka
1 hlávka karfiolu
200g hlivy ustricovej
Soľ
Čierne mleté korenie
Tymián
Cesnak
Rajčiny
Mäso zomelieme, karfiól postrúhame a hlivu pokrájame na malé kocky. Môžeme použiť aj cuter.
Zmiešame spolu so soľou a korením. Vytvarujeme guličky.
V hrnci si rozpustíme masť a vysmažíme fašírky. Keď sú opečené z oboch strán pridáme aj cesnak a zasypeme nakrájanými rajčinami. Môžeme použiť aj pretlak.
Dusíme pod pokrievkou asi 15 minút, aby sa chute spojili a rajčiny rozvarili.
Slnečnicové bezlepkové cestoviny uvaríme v osolenej vode.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Domáci jogurt z chladiaceho boxu

Oživenie sušeného kvásku

Čo signalizuje chýbajúci polmesiac na nechtoch