Karfiolová ryža - Cauliflower Rice

Počuli ste už o karfiólovej  ryži? Znie to čudne, ale je to iba veselší spôsob jedenia karfiolu. Tu je recept:

  • očistíme si hlávku karfiolu,


  •  nakrájame na menšie kúsky,


  • vložíme do mixéra a mixujeme najlepšie pulzmi,

  • takto by mal vyzerať, môžete použiť aj ručné strúhadlo. Teraz je pripravený na konzumáciu v surovom stave, napríklad do šalátov.

  • Varenie karfiolovej ryže. 
Varenie robí karfiol viac jemný a ryžový. Na olivovom oleji alebo masle na veľkej panvici osmažíme karfiol na strednom ohni do ružova.
  • Dobrú chuť!

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Domáci jogurt z chladiaceho boxu

Oživenie sušeného kvásku

Čo signalizuje chýbajúci polmesiac na nechtoch